Natuurgeneeskundige therapie

Natuurgeneeskundige therapie in Tilburg

Wanneer jij op zoek bent naar een natuurgeneeskundige therapie in Tilburg, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij  Shanti Healing kan je verschillende behandeling krijgen. In deze praktijk van Hanneke van Juchem worden verschillende alternatieve geneeswijzen toegepast. Allemaal werken deze volgens vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. In sommige gevallen kunnen deze methodes gecombineerd worden. Als het ware wordt er dan een sessie speciaal voor jou in elkaar gezet.

Sinds ik hier al meerdere sessies heb gehad,voel ik mij super. Voorheen had ik wel eens van die sombere dagen, maar tegenwoordig zie ik overal de zon schijnen. therapie Tilburg

Energetische therapie

De therapie in Tilburg heeft mij weer geholpen om weer meer lust in het leven te krijgen. Vooral de energetische sessies die ik heb gehad, hebben mij weer op de been geholpen. Vaak was ik zo moe na een dag hard werken, dat ik meteen op de bank in slaap viel. Midden in de nacht schrok ik dan wakker om vervolgens mijn bed op te gaan zoeken.

Tegenwoordig heb ik nog zoveel energie dat ik eerst een stuk met de honden ga lopen. De behandelwijze die ik hier bij de Shanti Healing heb ondergaan heeft mij zoveel extra power gegeven en daar ben ik zeer blij mee.