Afspraak bij de schoonheidssalon in Capelle aan den IJssel

Samen met mijn zus hebben wij vandaag een afspraak bij de schoonheidssalon Capelle aan den IJssel. Mijn zus gaat vandaag trouwen en daarom hebben wij een afspraak bij  Make Beauty gemaakt. Het is de bedoeling dat wij mooi worden opgemaakt en bij mijn zus wordt er een bruidskapsel gemaakt. Wij hadden al vroeg afgesproken omdat wij op tijd klaar moeten zijn, de bruiloft begint al om 13.00 uur. 

Zenuwachtig stapten wij die dag de salon binnen en werden hartelijk ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie werd er besproken wat er allemaal gedaan moest worden.  

Een stralende bruid

Bij de schoonheidssalon Capelle aan den IJssel namen zij echt de tijd om van mijn zus een stralende bruid te maken. Zo kreeg zij een manicure en daarna werden haar nagels gelakt. Daarna werd ze bijzonder mooi opgemaakt en als slot kreeg zij een bijzonder mooi bruidskapsel. Het was een bijzonder mooi totaalplaatje en mijn zus was bijna niet herkenbaar. 

Het trouwen en vooral het ja-woord geven waren het hoogtepunt van deze dag. Zonder de professionele hulp van de medewerkers van Make Beauty was mijn zus geen stralende bruid geworden.  En stralen dat deed zij zeker, het was een dag om nooit te vergeten.