hoogslaper

Ruimtebesparende hoogslaper

Voor ieder kind is slaap erg belangrijk. Zo moet een kind in een kwalitatief bed slapen, een vast ritme aanhouden en altijd op tijd naar bed. Het zou dus fijn zijn als je kind met plezier naar bed gaat. Dit kan met behulp van een hoogslaper. Een hoogslaper is een bed op ongeveer 180 centimeter boven de grond. Dit wordt door kinderen als leuk en uniek ervaren. Daarnaast bespaart een hoogslaper ruimte. Dit kan handig zijn als je met een groot gezin in een klein huis woont. Door een hoogslaper heeft je kind een standaard bureau en voldoende opbergruimte. 

hoogslaper

Is een hoogslaper veilig?

Hoogslapers zijn getest en goedgekeurd volgens de EU veiligheidsnorm, ook is een hoogslaper TÜV getest. Dit houdt dus in dat een de hoogslaper veilig is. Daarnaast is het voor ieder kind belangrijk om op het juiste matras te slapen. Door op het juiste matras te slapen zullen kinderen minder bewegen tijdens hun nachtrust, dit bevorderd de veiligheid. 

hoogslaper

Welke kleur hoogslaper past bij mijn kind?

Er zijn verschillende kleuren hoogslapers leverbaar. Zo zijn er witte -, blauwe -, groene -, roze –  en zwarte hoogslapers. Het is van belang dat je voor een kleur kiest die goed bij je kind past. Op deze manier kan je kind lang van de hoogslaper genieten. Echter is de levensduur van een hoogslaper afhankelijk van de lengte van het kind. De hoogslaper heeft namelijk een matras breedte van 80 centimeter en een matras lengte van 180 centimeter. Dit houdt in dat het bed geschikt is totdat het kind een lengte heeft van ongeveer 160 centimeter.