Knierol aanschaffen

Als je een massagesalon hebt, is het van belang dat je een massagetafel hebt. Een massagetafel zorgt er voor dat je makkelijk de cliënt kunt masseren. Voor de cliënt zorgt dit dan ook een extra comfort. Wanneer je een massagetafel hebt, kan je spullen toevoegen aan de tafel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er een knierol bij te kopen. Voor jezelf kan dit fijn zijn. Je kunt namelijk het lichaam makkelijk en snel bereiken. Ook voor de cliënt is de verhoogde mate van comfort erg prettig.

Verschillende knierollen

Een knierol is handig wanneer je de cliënt comfortabel wilt laten liggen. Wanneer je geen knierol hebt, kan het voorkomen dat het pijn doet bij de cliënt. Om dit voor te komen is het van belang dat je een knierol haalt. Een knierol heb je in verschillende kleuren en maten. Hierdoor heb je een ruime keus en weet je precies wat past bij jouw massagetafel. Wanneer je de juiste knierol hebt gevonden, kan je de knierol bestellen. De knierol zal dan zo snel mogelijk geleverd zijn waardoor je deze snel kunt gebruiken. 

Knierol

Zo snel mogelijk binnen

Wanneer je een knierol wilt bestellen, kan je kijken naar de verschillende ontwerpen. Je hebt namelijk een knierol die slechts tot de helft gaat, maar je hebt ook gehele knierollen. Als je niet wilt dat de knierol gaat draaien, kun je er voor kiezen om de knierol voor de helft te kopen. Hierdoor kan de cliënt nog heerlijk liggen en beweegt de knierol niet. Wanneer je een knierol koopt die volledig rond is, kan deze gaan draaien en rollen tijdens een massage. Wanneer je iemand aan het masseren bent, is dit niet fijn en daarom is het van belang dat je een halve knierol aanschaft. Als je de knierol besteld hebt, komt hij vaak binnen 2 dagen binnen.