Een luxe uitstraling voor een spa

Als je een spa hebt, als bedrijf of privé, is het natuurlijk belangrijk dat het een luxe uitstraling heeft. Een spa is een plek voor mensen om te kunnen ontspannen, en een nette, luxe uitstraling helpt hier heel erg bij. Daarom zou je kunnen kijken naar beton cire badkamer om je spa een echt goede en luxe uitstraling te geven, zodat mensen in je spa kunnen ontspannen in de grootste luxe die je hun kan geven, mede door beton cire te gebruiken voor de vloer en de wanden.

De voordelen van beton cire op de vloer

Er zijn vele voordelen van een beton cire vloer. Zo kun je door beton cire op een vloer aan te brengen ervoor zorgen dat je hele vloer in een keer waterdicht wordt. Beton cire is namelijk waterdicht. Dit maakt het makkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat er geen vocht door kan lekken. Ook is beton cire naadloos aan te brengen, wat ervoor zorgt dat je vloer een nette uitstraling heeft omdat het een stuk is. Ook is beton cire relatief goedkoop en makkelijk zelf aan te brengen, waardoor het aanbrengen geen problemen zou moeten veroorzaken.

Oneindig variëren met beton cire

Het is niet alleen meer grijs, beton cire kleuren zijn nu zeker mogelijk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een witte vloer of wand, zodat je spa er modern en fris uitziet. Omdat het beton is, kan het makkelijk worden schoongemaakt, zodat vlekken (een groot probleem bij witte vloeren) er makkelijk vanaf kan worden geveegd. Mocht wit niet zo passen, dan kun je bijvoorbeeld ook voor zwart gaan, voor een meer klassieke en zakelijke uitstraling. Ook dit kan heel mooi zijn in je spa. Niet alleen grijstinten zijn mogelijk, met beton cire kun je ook kiezen uit verschillende andere kleuren, zoals rood of blauw, in verschillende tinten.