haarstudio leiden

Deze haarstudio in Leiden is geweldig

haarstudio leidenDeze haarstudio in Leiden is de beste waar je heen kunt gaan als jij op zoek bent naar een nieuw kapsel. Zelf wist ik eigenlijk niet precies wat ik wilde, dus daarover had ik ook advies nodig. Hiervoor heb ik altijd best wel lang haar gehad en daar wilde ik vanaf. Het zag er namelijk erg snel onverzorgd uit en bij mijn nieuwe functie kon dat niet. Ik ga namelijk over een korte tijd werken als consulent voor een telecombedrijf. Daar is het heel erg van belang dat ik er representatief uitzie. Daarnaast wilde mijn vriendin ook al langere tijd dat ik het ging knippen, maar hier gaf ik eerder nooit aan toe.

Een super resultaat

Deze haarstudio in Leiden heb ik contact mee opgenomen na een tip van een vriend. Hij vertelde dat hij hier hele goede ervaringen had gehad en dat sprak mij meteen al aan. Zijn coupe zit eigenlijk altijd goed, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun vaardigheden. Toen ik hier binnen kwam, werd ik ongelofelijk hartelijk ontvangen en werd mij iets te drinken aangeboden. Allereerst werd er gevraagd naar mijn wensen. Hieraan heeft zij zich heel erg goed gehouden en het is nog mooier geworden dan ik had durven hopen!