De juiste barberstoel vind je hier!

Wil je jezelf onderscheiden van de rest? Kies dan voor een barberstoel! In de kapsalon is iedereen wel eens geweest en als je een eigen zaak hebt, heb je veel mensen die een bezoekje komen brengen. Als je goed bent in je vak, is het niet verkeerd om eens na te denken hoe het is om in die stoel te zitten. Zeker als het voor meerdere uren is, om wat voor reden dan ook. Comfort kan absoluut het verschil in beleving maken. Wist je dat het er zelfs voor kan zorgen dat een klant voor een zaak kiest waar het zitcomfort het beste is? Dat is in sommige gevallen daadwerkelijk het geval. Ben jij benieuwd hoe je een goede barberstoel kunt vinden? Wij leggen het je uit in dit artikel. Zo ben je straks op de hoogte van de toegevoegde waarde van maximaal comfort als je naar de barbier of naar de kapper gaat. 

Wat is een barberstoel en hoe vind ik de juiste stoel?

Als je een kapsalon of barbierszaak hebt, dan wil je natuurlijk wel dat je klanten comfortabel zitten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanschaffen – en in gebruik laten nemen – van een barberstoel. Waar de reguliere kappersstoel tekortschiet, zorgt de barberstoel juist voor optimaal comfort en ziet deze er – mits je voor een stijlvolle variant kiest – ook nog eens heel mooi uit. We nemen je mee in de verschillende barberstoelen, zodat jij een goede indruk krijgt. 

Zoals genoemd richt de barberstoel zich in het bijzonder op comfort, maar dat betekent niet dat het uiterlijk wordt vergeten. Deze stoelen zien er namelijk in sommige gevallen zelfs nog mooier uit dan de stoelen die je in een reguliere kapsalon ziet, of die je gewend bent. Via vakkappers.nl”>www.vakkappers.nl kun je van deze prachtige combinatie profiteren. Je hebt daar bijvoorbeeld Mirplay barstoelen in allerlei varianten en kleuren, waaronder de volgende kleuren op dit moment beschikbaar:

  • Zwart
  • Donkerbruin 
  • Rood 

Als je je echt wilt onderscheiden, dan kies je het beste voor een kleur die opvalt. En welke kleur valt er nou beter op dan de kleur rood? Beeld je maar eens in dat klanten langslopen en die prachtige rode stoelen zien. Als ze een afspraak in de salon maken en ze beseffen dat deze niet alleen heel mooi en uniek is. maar ook nog eens heerlijk zit, dan maken ze gegarandeerd de volgende keer weer een afspraak! 

Kiezen voor een van de stoelen van dit bedrijf is kiezen voor kwaliteit. Stoelen waar je nog jaren mee vooruit kunt. 

Direct een goede en stijlvolle barberstoel kopen? Dat kan hier!

In dit artikel heb je meer kunnen lezen over de barberstoel. Deze stoel is dus vooral gericht op het comfort, maar bestaat er in vele stijlvolle varianten. 

Direct een barberstoel bestellen? Natuurlijk kan dat, wat houdt je nog tegen? Kijk eens op vakkappers.nl”>www.vakkappers.nl en ontdek zelf de mogelijkheden. Wedden dat jij ook profiteert van de voordelen van de comfortabele barberstoel? Wij horen graag of dit bij jou ook van toepassing is. Want onderschat niet het belang van een comfortabele houding als je wordt geknipt!