Zonnestudio Woerden

Zonnestudio in Woerden

Wil jij naar zonnestudio Woerden om een bruin kleurtje te krijgen? Dan raad ik jou aan om eens naar: Sunclub Allure te gaan. Bij deze onderneming hebben de medewerkers veel ervaring op het gebied van verantwoord zonnen. De medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen jou goed advies geven. Jij kunt hier ook producten kopen waarmee jij snel bruin wordt. deze producten beschermen ook tegen uitdroging en huidveroudering. Er zijn verschillende types bruinbanken waar jij gebruik van kunt maken. Voor zowel de beginnende gebruiker als de gevorderde gebruiker. Alle bruinbanken worden na gebruik hygiënisch schoon gemaakt. Hygiëne staat bij dit bedrijf dan ook hoog in het vaandel.

Zonnestudio Woerden

Regels voor verstandig zonnen

Er zijn een aantal regels om verstandig te zonnen. Deze ga ik voor jou hieronder benoemen:

  • Stel uw huid niet langdurig bloot aan zon
  • Volg het advies en de aanwijzingen van uw zonneconsulent op
  • Draag een UVwerende bril
  • Voorkom overmatige blootstelling en verbranding
  • Ga direct uit de zon als uw huid vreemd reageert
  • Laat uw huid geleidelijk wennen aan de zon

Zelf ga ik in de winter vaak naar deze zonnestudio. In de winter heb ik vaak last van een winter dip.  Door onder de bruinbank te gaan maak ik meer vitamine D aan en wordt mijn weerstand verbeterd. De vitamine D zorgt ervoor dat ik mij beter in mijn vel voel. Kijk eens op de website van deze zonnestudio in Woerden voor meer informatie.