Workshop mindfulness nabij Den Haag

Ben jij ook een persoon die graag het beste uit jezelf wilt halen, geef je dan op voor een workshop mindfulness Den Haag. Deze bestaat uit twee dagdelen van vier uur. Tussen deze dagdelen in zit altijd twee weken. Life coach Jennifer Virginia helpt je hier om bewuster te zijn en te leven. Op deze manier worden er bepaalde tools geleerd om te worden creëren wat je zelf wilt creëren. Tijdens deze sessie komen er vele aspecten aan bod, zoals meditatie, lichaambewustzijnsoefeningen, persoonlijke mantra, de Mir-methode en nog veel meer. Deze lessen worden zowel in groepsverband als ook in individueel gegeven.  

Interessante workshop

Nadat ik mij had opgegeven voor een workshop mindfulness nabij Den Haag, kan ik je vertellen dat ik nu heel anders in het leven sta. Vroeger hield ik mij altijd vast aan een soort ritueel en zodra ik hiervan afweek was ik helemaal van slag. Door bepaalde technieken die ik van de life coach Jennifer Virginia heb geleerd, kan ik hier nu veel beter mee omgaan. Nu hoef ik mij niet druk te maken om dingen die mij niet meteen lukken, ik weet nu dat het mij ooit wel gaat lukken. Met deze gedachten maakt het mijn leven alleen maar makkelijker.