Wellness in Almere

Omdat ik een spannende stressvolle periode had meegemaakt vond ik dat ik wel wat ontspanning had verdiend. Via het internet ben ik gaan zoeken naar wellness Almere. Ik kwam op meerdere pagina’s terecht, maar de website van: Beauty Lounge sprak mij erg aan. Bij dit bedrijf kan jij terecht voor meerdere behandelingen en één van de behandelingen was een hotstone massage. Dit leek mij wel erg fijn en daarvoor wilde ik wel een afspraak maken bij dit bedrijf. Telefonisch nam ik contact op met één van de medewerkers. Zij heeft voor mij een afspraak ingepland.

Heerlijk ontspannen

Toen ik bij het bedrijf aankwam werd ik vriendelijk naar een kamer verwezen. De medewerker ging aan de slag met de hotstone massage. Maar wat is nou een hotstone massage eigenlijk? Tijdens deze behandeling worden er stenen op jouw rug gelegd. Deze stenen zijn ongeveer vijfenveertig graden Celsius. De stenen zorgen ervoor dat de spieren los worden gemaakt. De druk van de stenen zorgt ook voor een verlichting van de spieren. Dit dringt helemaal tot diep in het spierweefsel. Het resultaat was dat ik helemaal ontspannen was na de behandeling. Wil jij dit ook meemaken en wil jij ook naar een wellness in Almere? Dan raad ik jou zeker deze onderneming aan.