Tijd voor een mooi inbouw zwembad

zwembad

Een nieuw huis

Vorig jaar hadden mijn man en ik eindelijk de kans een nieuw huis te komen. Bij ons nieuwe huis wilden wij graag een inbouw zwembad. Het lijkt misschien een overdreven luxe, maar wij hebben er nu de ruimte en het geld voor. Dus waarom niet? Wij hadden niet eerder een inbouw zwembad in onze tuin en hier dus ook geen kennis over. Online besloot ik te gaan zoeken waar wij het beste terecht konden voor een zwembad. Dat bleek Bodyfit te zijn, zij hebben alle kennis die nodig is en ik kon daar ook gelijk een inbouw zwembad uitzoeken. Wij hadden de keuze uit verschillende materialen, maar een houten zwembad leek ons toch het mooiste. Het staat erg mooi bij het interieur van ons huis en zo betrekken wij huis en tuin mooi met elkaar.

zwembad

Inbouw zwembaden

Wij wisten maar weinig van inbouw zwembaden, maar nu wij er een bij ons huis hebben leren wij telkens een beetje meer. Bodyfit helpt ons daarbij, omdat zij ook de verkoop van zwembad onderhoud doen! Altijd als wij iets nodig hebben, kunnen wij bij hen terecht. Zo hebben wij er al eens filters besteld en is er nu ook een zwembad stofzuiger naar ons onderweg! Die verwacht ik morgen binnen te hebben. Ik ben erg benieuwd hoe dat werkt en hoeveel wij daar aan zullen gaan hebben. Maar als ik Bodyfit kan geloven, was het een goede aankoop!