Out of the box met je interieur

Ben jij iemand die graag out of the box denkt en waarbij creativiteit hoog in het vaandel staat? Dan wil je dat vast ook laten terugkomen in je interieur. Creatief zijn met interieur is niet altijd makkelijk. Vaak wil je dat alles toch mooi bij elkaar past en wordt er geen gebruik gemaakt van aparte kleurcombinaties, omdat men dit toch al snel te risicovol vindt. Maar soms kan het zeker waardevol zijn om wat meer risico te nemen. Je kunt immers toch altijd weer aanpassingen doen aan je interieur of aan het kleurtje aan je muur. Ook het maken van een moodboard kan een goede optie zijn als jij graag wil experimenteren of wil kijken welke kleurencombinaties goed bij elkaar passen.

Verschillende vormen

Als spelen met veel kleur niet je ding is, kun je ook kijken naar vormen. Vaak zijn we geneigd om voor de standaard dingen te gaan, zoals vierkante of rechthoekige kasten en spiegels. Een ovale spiegel is bijvoorbeeld heel origineel, omdat het niet vaak voorkomt. Als je spiegel ovaal is valt dit toch vaak meer op dan wanneer je spiegel vierkant is. Wil je meer spelen met vormen dan is het dus ideaal om eens een ovale spiegel te proberen.

Opvallen

Niet alleen een ovale spiegel maakt net het verschil wat je soms wil hebben in huis, maar ook de plaats van bepaalde meubels of bijvoorbeeld schilderijen. In plaats van in te richten zoals je dit normaal zou doen, kun je het ook een keer over een geheel andere boeg gooien. Probeer eens andere combinaties of plaatsingen dan je gewend bent en misschien verras je jezelf wel compleet. Als je het niet probeert, weet je natuurlijk ook nooit of je het leuk of mooi vindt. Er zijn geen regels voor de inrichting van jouw huis, ook al lijkt dat soms wel zo.