Mijn spray-tan in Dronten laten doen

Omdat ik graag een mooie egale bruine kleur wilde hebben voor een feestje en dit onmogelijk is hier in Nederland. Ben ik achter de computer gaan zitten en typte ik op het internet spray-tan Dronten in. Zo kwam ik al snel uit bij het bedrijf Sandra Haarstudio. Anders dan de naam doet vermoeden kan jij hier dus een mooie egale bruine huid krijgen. Ook zag ik dat zij aardig wat ervaring hebben en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneemster. Gelukkig kon ik gemakkelijk een afspraak maken via de website en deed dat dan ook.

Binnen tien minuten mooi egaal bruin

Door de spray-tan in Dronten heeft mijn huid een mooi bruine tint. Dit duurde echt maar tien minuten. Sandra Haarstudio heeft een speciale cabine voor het spay- tan en is heel makkelijk te gebruiken. Ook blijft de tint vijf tot negen dagen zitten. Dit is ook nog eens veel beter voor jou huid dan een zonnebank. De prijs die ik moest betalen voor deze behandeling viel ook erg mee en wist dat ik voor het volgende feest weer terug zou komen bij deze onderneemster. Ook heb ik mijn haar hier laten doen en ben daar ook erg tevreden over.