Kliniek Veldhoven – Tattoo verwijderen is ook een optie

tattoo rugEen tijdje geleden zat ik er over na te denken om de tattoo op mijn rug te verbergen door er een andere tattoo over heen te laten plaatsen. Alle ontwerpen die gemaakt konden worden bevielen mij niet goed, omdat het best een grote tattoo was. Uiteindelijk heb ik voor Kliniek Veldhoven – Tattoo verwijderen gekozen. Het leek mij de beste optie om van de tattoo af te komen.

Toevallig

Het was heel toevallig dat ik bij Kliniek Veldhoven – Tattoo verwijderen terecht was gekomen. Mijn vriendin wilde een borstvergroting laten doen en daarom ben ik met haar meegegaan naar de kliniek. Toen ik in de wachtkamer zat van de kliniek zag ik een brochure op de tafel liggen over het verwijderen van de tattoo. De informatie in de brochure beviel mij wel, omdat de tattoo helemaal niet meer zichtbaar zou worden.

tattoo verwijderenIn de kliniek heb ik toen een afspraak gemaakt om te kijken wat het ongeveer ging kosten en hoeveel behandelingen ik nodig zou gaan hebben. Op het internet had ik wel al het een en ander gelezen, maar ik had geen concreet beeld.

Tijdens de afspraak is mij heel erg veel informatie gegeven over het verwijderen van de tattoo. In het begin heb ik er nog wel even over getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik het toch laten doen.

Eigenlijk had ik het veel eerder moeten doen. Het ziet er nu veel beter uit, omdat de tattoo helemaal niet meer zichtbaar is. Met een cover up had ik het alleen maar erger gemaakt!